5 березня близько 22.00 години у Вінниці на перехресті вулиць Театральна–І.Богуна зіткнулись два легковики. 29-річний водій автомобіля «Тойота» рухаючись по вулиці Театральній здійснив зіткнення з автомобілем «ВАЗ», який рухався назустріч та виконував поворот ліворуч. Водій автомобіля «ВАЗ», 56-річний вінничанин, з тілесними ушкодженнями доставлений в лікарні.

Цього ж дня близько 21.30 години на вулиці Ватутіна сталась ще одна дорожньо-транспортна пригода, в якій тілесні ушкодження отримав 25-річний водій мотоцикла «Сузукі». Попередньо встановлено, що водій двоколісного транспортного засобу зіткнувся з автомобілем «ИЖ». Легковик рухався назустріч мотоциклу, та виконував поворот ліворуч.

За фактами дорожньо-транспортних пригод відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За такі правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.



Переглядів: 2569
Поширень: 0