Команда «Вінницькі» підкорила суддів «Ліги сміху» пародіями на Інспектора Фреймут та Дональда і Меланію Трампа, і зуміли пройти у 1/8 шоу. Новий сезон гумористичної програми розпочнеться 31 березня на телеканалі 1+1. Зірковим тренером «Вінницьких» в останній момент вирішив стати Юрій Горбунов.

Після ефіру з гала-концерту в Одесі у мережі з’явився шквал обговорень виступів новообраних учасників.  Наприклад, Тимур Лотоцький прокоментував у соцмережі «Вінницькі - одна з кращих команд серед усіх, хто зараз виступає. Хмельницький і Вінниця порвуть всіх в цьому сезоні, вони красені!».

Ми вирішили поспілкуватися безпосередньо з одним з «Вінницьких» - гумористом і шоуменом Олександром Теренчуком.

Чому вирішили взяти участь в шоу, адже ви й так досить популярні на всеукраїнському рівні?

- Артистові важливо відчувати енергетику глядачів. Тобто, коли ми знімаємо гумористичну програму з декількох дублів – це зовсім інше, ніж коли тобі аплодують люди в залі і дякують за те, що ти робиш на сцені! В першу чергу ми прийшли у «Лігу сміху» заради власних емоцій, адже востаннє виходили на подібну сцену у 2011 році.

«В першу чергу ми прийшли у «Лігу сміху» заради власних емоцій», - вінницький гуморист і шоумен Олександр Теренчук

Розкажіть, як виникають ідеї зробити певний номер? 

- Насправді, номери робляться дуже просто: закриваються на квартирі четверо людей і живуть там протягом трьох днів. Таким чином відбувається мозковий штурм. Є так званий актуальний номер, а ще типажі артистів, які вміють робити певні пародії, тоді ця тема розвивається, актуалізується. До речі, з 12 готових номерів лише 2-3 показують в ефірі, оскільки вони ще проходять окрему редактуру.

Чи не переживали ви за реакцію на жарти про вінницьких при владі?

- В нас не є спонсором жоден депутат чи провладна особа. В принципі, жартуємо над тим що смішно. Ми вибрали такий хід гри, то лише своєрідний стиль, який ми актуалізуємо у «Лізі сміху».

Як вважаєте, чого зможе вас навчити Юрій Горбунов?

- Юра – це зірка високого рівня, але коли він приїжджає до нас на ту ж квартиру, то працює пліч-о-пліч. Це приємно, адже ми вчимося в нього, а він у нас перепитує, чи правильно було б зробити так чи так. Найголовніше те, що він дуже переживає і відповідально ставиться до свого тренерства.

«В першу чергу ми прийшли у «Лігу сміху» заради власних емоцій», - вінницький гуморист і шоумен Олександр Теренчук

Кого з учасників вважаєте сильними суперником?

- Сильним суперником не вважаємо нікого. В Одесі на команду з Луганська встали всі тренери, а в 1/16 вони вибули. Тоді всі вважали, що це буде 100% команда-лідер, але вона вилетіла, тому складно назвати когось суперником. В першу чергу -  це змагання з самим собою, адже видно коли недопрацювали. 



Переглядів: 4908
Поширень: 0