Протягом двох днів небайдужі вінничани мали можливість навчатись у кращих тренерів України. Організаторами заходу виступила ГО «Вінницька Європейська Стратегія», спільно з дебатним рухом "SetUp debate" та громадською організацією Інститут «Республіка». Дебатна школа – це хороший стимул для вінничан із отримання неабиякого досвіду в публічних виступах. Тренери заходу розкривали секрети та навчили говорити так, щоб аудиторія не просто слухала, але й хотіла зрозуміти доповідача. 

«За 2 роки розбудови дебатного руху ми неодноразово проводили подібні заходи, але даний захід відрізнявся своєю комфортністю. Комфортність проявлялась в тому, що всі учасники поділяли цілі тренінгу і приймали активну участь.  Дуже приємно було спостерігати за учасниками, як вони самостійно створювали дружню атмосферу, і не дивлячись на запеклі дебати така атмосфера зберігалась до кінця другого дня», - розповідає тренер заходу Олег Ходаков

Минулих вихідних у Вінниці відбулась дебатна школа

Віталій Живаневський розповів, що його враження від школи є дуже емоційними: «Я провів 2 розкішних дня у чудовій компанії чудових та різноманітних людей! Враження від дебатної школи перевищили всі мої очікування, за що я дякую Вінницькій Європейській стратегії та особливо хочу відмітити наших тренерів, з такою молоддю ми сміливо можемо дивитись у майбутнє! Дякую!!!»

Минулих вихідних у Вінниці відбулась дебатна школа

Як зазначив організатор заходу Павло Власюк, керівник проектів ГО «Вінницька Європейська стратегія»: «Подібні проекти будуть постійними у Вінниці, тож з нетерпінням чекаємо нових зустрічей та цікавих тренінгів від кращих дебатерів України!»

Минулих вихідних у Вінниці відбулась дебатна школа

Темами для обговорення стали актуальні події, проблеми та ситуації, які відбувались у місті. До прикладу «Перекриття єдиної дороги, як досягнення свого результату», «Муніципальна поліція, як важлива ланка безпеки у місті» та ін.

Минулих вихідних у Вінниці відбулась дебатна школа

Приємно відзначити, що «Вінницька дебатна школа» об’єднала різновікову категорію людей, які прагнуть розвиватись та самовдосконалюватись. Маємо на меті надалі розвивати дебатний напрямок і започаткувати дебатний клуб, де б усі бажаючі могли приєднатись і обговорювати усі проблемні питання міста Вінниці. Це б допомогло нам, громадським активістам зрозуміти в якому напрямку рухатись, та які суспільні прогалини потрібно заповнювати задля комфортного проживання у місті.

Минулих вихідних у Вінниці відбулась дебатна школа



Переглядів: 2358
Поширень: 0