Вінницька міська рада просить першого віце-прем'єр-міністра України, міністра фінансів Миколу Азарова посприяти виділенню Вінницькому трамвайно-тролейбусному управлінню 3,27 млн. грн. для погашення заборгованості державного бюджету з фінансування пільгового проїзду громадян в міському транспорті цього року.

Про це говориться в листі мера Вінниці Володимира Гройсмана, що адресований Азарову.

„При плані асигнувань на пільговий проїзд громадян на 9 місяців 2006 року у розмірі 9,62 млн. грн. Вінницькому ТТУ компенсовано 6,35 млн. грн., що становить 39% від розміру фактичних витрат на пільговий проїзд громадян і 66% від плану компенсацій за 9 місяців”, говориться в листі. Фактична сума наданих Вінницьким ТТУ послуг з пільгового перевезення громадян в міському електротранспорті за 9 місяців становить 16,3 млн. гривень, передає «УНІАН».

”Через невчасне і неповне надходження субвенцій, починаючи з серпня поточного року на підприємстві виникають труднощі з своєчасною виплатою зарплати більш ніж 2 тис. працівникам і придбанням матеріалів та запчастин для забезпечення поточного і капітального ремонту рухомого складу”, говориться в листі.

Вінницьке ТТУ засноване в 1913 році. На його частку припадає близько 80% загальної кількості пасажирських перевезень міста. На обслуговуванні підприємства 110 трамваїв і 148 тролейбусів.

«ForUm»


Переглядів: 2656
Поширень: 0