В ніч на 1 травня у м. Вінниці 27-річний водій автомобіля "Hyundai Sonata" допустив наїзд на 42-річного пішохода та намагався втекти з місця події. Через декілька хвилин його затримав інший водій, який став свідком ДТП. Постраждалий 2 травня вранці від отриманих травм помер в лікарні. Працівники поліції звертаються за допомогою до громадян, які стали свідками події, у встановленні її обставин. Очевидців ДТП просимо дзвонити за телефоном (067) 901 73 17 або «102»

Аварія сталась після опівночі по вулиці Київській. Автомобіль "Hyundai Sonata" рухався зі сторони 1-го пров. Київського в напрямку вул. Грибоєдова. Біля будинку 49 водій автомобіля, 27-річний житель м. Києва допустив наїзд на 42-річного вінничанина, який перетинав дорогу у невстановленому місці, після чого поїхав далі.

Небайдужі водії, які стали свідками автопригоди, наздогнали зловмисника через декілька хвилин та виклакали поліцію та швидку. Зі слів очевидців події, водій «Hyundai» знаходився у стані алкогольного сп’яніння.

Постраждалого пішохода у тяжкому стані доставили у лікарню, але лікарям не вдалося врятувати йому життя. Чоловік від отриманих травм 2 травня вранці помер.

Працівниками поліції проведені першочергові слідчі дії. Поліцейськими знято відео з камер спостереження. Опитуються свідки ДТП. Встановлюються обставини та причини дорожньо-транспортної пригоди.

Поліція просить відгукнутися свідків ДТП на вул. Київській, внаслідок якої загинув чоловік

Ступінь алкогольного сп’яніння водія встановлює експертиза.

Наразі правопорушник затриманий у порядку ст. 208 КПК України. Йому оголошено про підозру у вчиненні смертельної аварії.

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Такі правопорушення караються позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. В ході розслідування поліція з’ясує усі обставини дорожньо-транспортної пригоди, внаслідок якої загинула людина.

Поліція просить відгукнутися свідків ДТП на вул. Київській, внаслідок якої загинув чоловік

Вінницька поліція закликає усіх учасників дорожнього руху неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху.

Звертаємось до водіїв: не сідайте за кермо автотранспорту, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння – це може призвести до трагічних наслідків.



Переглядів: 2684
Поширень: 0