3 травня в м. Вінниці на пішохідному переході водій автомобіля «Volkswagen» вчинив наїзд на жінку, яка з дитячим візочком переходила дорогу. Побачивши автомобіль, що рухається на неї, жінка встигла відштовхнути коляску з десятиденним немовлям і уникнула наїзду машини на дитину. Сама ж вона з забоєм грудної клітини та колінного суглобу була доставлена у лікарню. Після надання медичної допомоги лікарі її відпустили додому.

Аварія сталась близько півдня на вулиці Хмельницьке шосе.

66-річний водій автомобіля «Volkswagen» на нерегульованому пішохідному переході не пропустив жінку, яка з дитячим візочком переходила дорогу.

Потерпіла, побачивши автомобіль, що рухається на неї, встигла відштовхнути коляску і цим самим уникнула наїзду машини на десятиденного сина, але візочок з немовлям перекинувся. У дитини лікарі діагностували закриту черепно-мозкову травму та на добу залишили під своїм наглядом у лікарні.

35-річна жінка з забоєм грудної клітини та колінного суглобу була доставлена в лікарню. Після надання медичної допомоги лікарі її відпустили додому.

У Вінниці водій не помітив на пішохідному переході матір з немовлям. Дитя із черепно-мозковою травмою у лікарні

Водій автомобіля пройшов медичне освідування на стан сп’яніння. Він тверезий. Як не помітив жінку з коляскою, не розуміє.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження). За таке правопорушення передбачено покарання до 3-х років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк або без такого.



Переглядів: 3128
Поширень: 0