13 травня на вулиці Замостянській (50-річчя Перемоги) чоловік біля банкомата вирвав з рук гаманець у пенсіонерки. Правопорушника наздогнав перехожий та передав працівникам поліції охорони, які в цей час проїжджали повз та втрутились у ситуацію.

Близько 20.00 біля банкомата у літньої жінки невідомий чоловік вирвав з рук гаманець, як тільки вона поклала туди зняту готівку. Зловмисника затримав чоловік, який став свідком правопорушення. Він наздогнав зловмисника та попросив перехожих викликати поліцію. В цей час повз проїжджав екіпаж поліції охорони. Вони всіх учасників події доставили у Лівобережне відділення поліції м. Вінниці.

Як з’ясувалося, правопорушником виявився 28-річний вінничани, який раніше в поле зору поліції не потрапляв. Чоловік пояснив, що на злочин наважився через брак грошей у родині і постійні конфлікти через це з дружиною. У вчиненому розкаюється. Гаманець з 2 000 гривень та пенсійним посвідченням повернули 67-річній потерпілій.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 186 КК України (грабіж). За таке правопорушення передбачено покарання до 4 років ув’язнення.



Переглядів: 2173
Поширень: 0