17 Травня працівниками поліції був затриманий 25-річний зловмисник. Чоловік, підібравши ключ до дверей магазину, який належав його тітці, вчинив крадіжку 20 тисяч гривень.

До правоохоронців з заявою про крадіжку звернувся 41-річний вінничанин. Потерпіла розповіла, що з магазину «Мотосвіт», який розташований на території ринку «Володимир» по вулиці Ватутіна шляхом підбору ключа вчинена крадіжка грошей.

Проведеними розшуковими заходам, оперативники встановили особу, причетну до вчинення даного правопорушення. Ним виявився 25-річний житель села Іванівка Липовецького району. Чоловік допомагав по господарству своїй родичці та, вирішивши покращити своє матеріальне становище, викрав з будинку ключі від магазину та вчинив крадіжку грошей. Частину викраденого підозрюваний витратив на власні потреби, іншу частину правоохоронці вилучили та повернули власниці.

На даний час зловмисник затриманий в процесуальному порядку за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст. 185 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення). Такий злочин карається ув’язненням до 6 років. Триває слідство.



Переглядів: 2085
Поширень: 0