Оперативники Лівобережного відділення поліції протягом доби розшукали підозрюваного, який намагався викрасти автомобіль «ВАЗ». Зрозумівши, що легковик не заводиться, зловмисник проштовхав його кілька десятків метрів та залишив. Правопорушник затриманий у процесуальному порядку, йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

17 травня до Лівобережного відділення поліції звернувся 31-річний вінничанин з повідомленням, що вночі намагалися викрасти його автомобіль «ВАЗ».

Проведеними оперативними та розшуковими заходами особа причетна до вчинення злочину була затримана працівниками поліції. Правопорушником виявився 30-річний раніше судимий житель Калинівського району.

Слідчими було встановлено, що зловмисник проник до салону автомобіля, зламавши водійську дверку. Після декількох марних спроб завести автомобіль, «скручуючи» дроти запалення, він проштовхав його кілька десятків метрів і кинув.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортними засобами). За вчинене чоловікові загрожує до десяти років позбавлення волі.

Зловмисник затриманий в процесуальному порядку, вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.



Переглядів: 1735
Поширень: 0