22 травня о 00:33 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на вул. Короленка у м. Вінниця в одному із багатоквартирних будинків виникла пожежа.

Прибувши за вказаною адресою, рятувальники встановили, що загорання виникло в одній із кімнат кваритири на першому поверсі. Пожежу вдалося локалізувати о 00:46, а ліквідувати о 00:48. Внаслідок пожежі вогнем знищені меблі та домашні речі, пошкоджене внутрішнє оздоблення стін та стелі на площі 25 кв.м.

22 травня о 00:33 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на вул. Короленка у м. Вінниця в одному із багатоквартирних будинків виникла пожежа. Прибувши за вказаною адресою, рятувальники встановили, що загорання виникло в одній із кімнат кваритири на першому поверсі. Пожежу вдалося локалізувати о 00:46, а ліквідувати о 00:48. Внаслідок пожежі вогнем знищені меблі та домашні речі, пошкоджене внутрішнє оздоблення стін та стелі на площі 25 кв.м. Ймовірна причина винекнення загорання – палінння в нетверезому стані. На ліквідацію від ДСНС залучалось 6 чоловік особового складу та два спецавтомобілі.

Ймовірна причина винекнення загорання – палінння в нетверезому стані. На ліквідацію від ДСНС залучалось 6 чоловік особового складу та два спецавтомобілі.



Переглядів: 1848
Поширень: 0