Оперативники Вінницького відділу поліції затримали 31-річного місцевого жителя, який протягом травня пограбував трьох жінок. У однієї з потерпілих зловмисник відібрав сумку, у двох інших – зірвав золоті ланцюжки. Затриманий вже має декілька судимостей.

20 травня до Вінницького відділу поліції з заявою про пограбування звернулась 30-річна вінничанка. Близько півночі на вулиці Пирогова невідомий чоловік, застосувавши фізичну силу, зірвав з її шиї золотий ланцюжок з хрестиком. Коли потерпіла описала нападника, оперативники зрозуміли, що саме цей чоловік, причетний ще до ряду аналогічних злочинів на території міста.

Як розповів начальник Вінницького відділу поліції Анатолій Присяжнюк, 22 травня оперативниками сектору карного розшуку підозрюваний був затриманий. Ним виявився 31-річний раніше судимий за наркозлочини, крадіжки, хуліганство вінничанин. Під час спілкування з затриманим з’ясувалося, він причетним до пограбування ще двох жінок на території міста. У вчиненому він зізнався.

Слідчим відділом поліції відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). За такі правопорушення передбачено покарання до 6 років позбавлення волі.



Переглядів: 2153
Поширень: 0