26 травня працівники Служби порятунку «101» провели тренування на радіотелевізійній передавальній станції, яка розташована по вулиці Максимовича в місті Вінниці.

За легендою навчань, пожежа виникла у виробничій будівлі, в приміщенні апаратної на другому поверсі. Черговий охоронець відразу повідомив про загорання працівників Служби порятунку «101». Сповістив він і адміністрацію станції, обслуговуючий персонал, відключив електроенергію та приступив до гасіння пожежі первинними засобами пожежогасіння.

Вінницькі рятувальники гасили умовну пожежу на телевежі

На місце події відразу було направлено бійців двох Державних пожежно-рятувальних частин міста Вінниці. Після проведеної евакуації працівників станції, рятувальники провели розвідку у виробничій будівлі, встановивши, що горять побутові прилади та оздоблення на площі 68 кв.м. Вогонь по кабельних тунелях перекинувся на телевізійну вежу. Завдяки злагодженим діям працівників ДСНС «пожежа» була ліквідована.

Вінницькі рятувальники гасили умовну пожежу на телевежі

За словами керівника навчань, начальника оперативно-координаційного центра ГУ ДСНС України у Вінницькій області Руслана Новака, рятувальники впоралися з усіма поставленими завданнями на оцінку «добре». До навчань залучалося 20 чоловіків особового складу та 4 одиниці спецтехніки.



Переглядів: 2241
Поширень: 0