Працівники Вінницького відділу поліції за декілька годин затримали раніше судимого чоловіка, який обґрунтовано підозрюється у вчиненні розбійного нападу. Погрожуючи вбивством, правопорушник забрав мобільний телефон у 16-річного підлітка.

Повідомлення про подію надійшло до поліції від сестри потерпілого близько 20 години. Опитавши підлітка, поліцейські встановили, що серед білого дня на вулиці Коріатовичів (Свердлова) невідомий чоловік пригрозив йому вбивством, забрав мобільний телефон та втік.

Потерпілий вказав, що на руках зловмисника були численні татуювання і під час погроз він повідомив, що нещодавно звільнився з місць позбавлень волі.

За словами керівника вінницької поліції Анатолія Присяжнюка, за описом потерпілого, відпрацювавши обліки звільнених осіб, поліцейські встановили особу зловмисника. Нетверезого чоловіка затримали за місцем проживання. У лютому минулого року він звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за крадіжки, за законом Савченко.

Працівники поліції вилучили у правопорушника квитанцію з ломбарду, куди він здав телефон потерпілого.

Зараз зловмисник затриманий в процесуальному порядку, вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

За даним фактом слідчим відділом відкрито кримінальне провадження відповідно до ч.1 ст. 187 (розбій) КК України. За такий злочин передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком до семи років. Триває слідство.



Переглядів: 2259
Поширень: 0