У зв’язку з затриманням двох працівників Хмільницького відділення поліції, які підозрюються у торгівлі наркотичними засобами, ряд керівників хмільницької поліції та обласного главку поліції наказом начальника ГУНП притягнені до дисциплінарної відповідальності. Про це йшлося сьогодні на відеоселекторній нараді у Хмільнику за участі керівників територіальних підрозділів поліції та ГУНП.

Крім керівників структурних підрозділів, на нараді був присутній весь особовий склад хмільницької поліції.

- Мені важко говорити і дуже прикро за цей ганебний факт, коли поліцейські замість того, щоб розкривати злочини, самі стали на злочинний шлях. Це питання не тільки цих працівників, а й усього колективу, - з такими словами до присутніх звернувся Юрій Педос. – Я дуже сподіваюсь, що серед присутніх немає готових втратити своє чесне ім’я поліцейського.

Юрій Педос звільнив двох працівників Хмільницького відділення поліції, яких підозрюють в організації наркобізнесу

Начальник поліції наголосив на своїй принциповій позиції щодо очищення вінницької поліції від тих, хто своїми діями її компрометує. За результатами службового розслідування двох працівників, які підозрюються у торгівлі наркотиками, звільнено зі служби в поліції.

Юрій Педос звільнив двох працівників Хмільницького відділення поліції, яких підозрюють в організації наркобізнесу

Звільнений з посади начальник сектору карного розшуку хмільницької поліції. Керівнику районного відділення поліції Дмитру Руденку оголошено сувору догану. Ще ряд працівників хмільницької поліції та ГУНП притягнуті до різного роду дисциплінарних стягнень.



Переглядів: 3139
Поширень: 0