По Хмельницькому шосе відремонтували зливову каналізацію. 29 решіток-водоприймачів перенесли за межі проїжджої частини. Це дозволило підвищити безпеку руху і комфорт на дорозі, а також полегшило обслуговування мережі. Також проведені роботи по перенесенню 12 решіток-водоприймачів по вул.Келецькій. Наразі роботи по ремонту зливової каналізації тривають по вулиці Немирівське шосе.

У 2016 році у Вінниці було зроблено реконструкцію та капітальний ремонт зливової каналізації на десяти об’єктах, загальною протяжністю близько 2,5 кілометрів. Зокрема, водовідвід по вулиці Форпостній, Генерала Арабея, Верхарній, в районі «Електромережі» тощо. В цьому році роботи по реконструкції та будівництву мережі продовжуються. Наразі вже відремонтовано мережу водовідведення по вулиці 1905 року.

Завершився капітальний ремонт зливової каналізації по Хмельницькому шосе

«Минулого тижня завершились роботи по ремонту зливової каналізації по Хмельницькому шосе. 29 решіток-водоприймачів винесено за межі проїжджої частини. Це буде зручно як для водіїв, які не будуть потрапляти колесами на перешкоди, так і полегшить відповідним службам обслуговування мережі», – каже заступник директора департаменту комунального господарства та благоустрою міської ради Юрій Павлінчук.



Переглядів: 2419
Поширень: 0