11 червня по вулиці Київській працівники поліції зупинили автомобіль під керуванням 27-річного вінничанина, який знаходився в стані алкогольного сп’яніння. Під час огляду легковика поліцейські виявили три предмети схожих на гранати, два ручних запали та 200 грам пластиду.

11 червня в місті Вінниці по вулиці Київській правоохоронцями був зупинений автомобіль «ВАЗ-21011». За кермом легковика перебував 27-річний житель смт. Стрижавка. Під час перевірки документів інспектори поліції помітили, що у водія присутні явні ознаки алкогольного сп’яніння, що згодом підтвердила медична експертиза. Крім цього, під час проведення огляду салону автомобіля поліцейські помітили предмет схожий на гранату.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу, яка у багажному відділені легковика виявила дві гранати РГД-5, гранату Ф-1, два ручних запали та 200 грам пластиду.

Вилучене направлено на експертизу. Мету зберігання з’ясовує слідство.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 7 років.



Переглядів: 1959
Поширень: 0