Підібравши ключ до однієї з квартир багатоповерхівки по вулиці Келецькій, 35-річний вінничанин викрав з помешкання фотоапарат, мобільний телефон та документи. На виході з під'їзду зловмисника «зустріли» оперативники.

Працівники поліції затримали 35-річного вінничанина, який обґрунтовано підозрюється у вчиненні крадіжки з помешкання 53-річної жінки.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники поліції встановили, що 35-річний вінничанин може бути причетним до вчинення крадіжок на території міста. Під час перевірки інформації працівники управління карного розшуку поліції Вінниччини затримали зловмисника на місці чергового злочину.

На вул. Келецькій поліцейські затримали квартирного крадія на місці злочину

Зайшовши у під’їзд багатоповерхівки, злодій знайшов квартиру з ненадійним замком та, підібравши ключ, проник у помешкання. З квартири він забрав фотоапарат, мобільний телефон, ювелірні прикраси та документи.

Чоловік раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності та відбував покарання у місцях позбавлення волі за крадіжки та розповсюдження наркотиків.

На вул. Келецькій поліцейські затримали квартирного крадія на місці злочину

У правопорушника поліцейські вилучили викрадені речі та набір ключів, за допомогою яких він проникав у помешкання.

Зловмисник затриманий в процесуальному порядку, поліцейські перевіряють його на причетність до вчинення аналогічних злочинів на території міста. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 КК України (крадіжка). Чоловікові загрожує до 6 років позбавлення волі.



Переглядів: 3024
Поширень: 0