9 липня наймолодші мешканці мікрорайону Пирогова прийняли участь у дитячих змаганнях з риболовлі. Захід приурочено до відзначення Дня рибалки. Ініціаторами змагань стали  депутат Вінницької міської ради Ігор Скоромний та громадська організація “Вінницька європейська стратегія”.

Розпочалось відзначення з інструктажу для дітей з техніки безпеки та правил поводження біля води, досвідчені риболови розповідали про секрети вдалої рибалки. Весело пройшли і самі змагання, діти намагались наслідувати дорослих у риболовлі і хоч вилов був не таким великим, головним була сама атмосфера свята. Після змагань всі дітки буди нагороджені дипломами Рибака та для них влаштували пікнік на свіжому повітрі, який звісно не обійшовся і без рибки на мангалі.

До Дня рибалки у Вінниці провели змагання з риболовлі серед дітей

«День рибалки стане доброю традицією проводити різноманітні конкурси та змагання у нас в мікрорайоні. Це свято не має обмежень по статі або віку і часто об’єднує цілі сім’ї, подаючи привід для гарного і приємного проведення часу на природі, в колі друзів або однодумців і знаючи як діти люблять наслідувати дорослих важливим є показати варіанти активного відпочинку та здорового способу життя» - зазначив Ігор Скоромний, депутат Вінницької міської ради

До Дня рибалки у Вінниці провели змагання з риболовлі серед дітей



Переглядів: 3382
Поширень: 0