18 липня поліцейські Лівобережного відділення поліції попрацювали бебісіттерами. У відділення вінничанка привела 2-річного малюка, який загубився на вулиці. Впродовж години поліцейські встановили батьків дитини та повернули хлопчика рідним.

Близько 17 години до Лівобережного відділення поліції прийшла 36-річна вінничанка та привела дитину, яка загубилась.

Зі слів жінки стало відомо,що малюка вона помітила на вулиці Дубовецькій (колишня вул. Енгельса), коли гуляла з власною дитиною. Малюк був без супроводу дорослих, тож жінка звернулась за допомогою в поліцію.

Як розповів керівник Лівобережного відділення поліції Роман Андрущак, на місце, де знайшли хлопчика, були направлені працівники поліції. Вони провели подвірний обхід та встановили будинок, де проживає малюк. Як з’ясувалось, мати дитини перебувала в лікарні з немовлям, а малюка залишила на старшого 18-річного сина. Скориставшись тим, що старший брат заснув, хлопчик вийшов з будинку та відправився у мандри. Батько дітей перебував у відрядженні.

Вінницькі поліцейські розшукали батьків дворічного хлопчика, який загубився у Вінниці

Доки поліцейські розшукували батьків маленького мандрівника, працівники сектору ювенальної превенції годували та розважали дитину.

Завдяки небайдужості вінничанки з хлопчиком, який опинився сам на вулиці, нічого поганого не трапилося.

Наголошуємо, якщо у Вас зникла дитина, потрібно, не гаючи часу, звертатися до поліції на лінію «102». Кожна втрачена хвилина може вартувати життя.



Переглядів: 2667
Поширень: 0