Незабаром у місті Вінниця на території ДП «45 Експериментальний механічний завод» у співпраці з американською корпорацією Delphi Automotive PLC розпочинає свою діяльність нове виробниче підприємство - ДП «Електричні системи», яке буде виготовляти автомобільні джгути.

Для потенційних працівників центри зайнятості області щотижнево проводять зустрічі з представниками роботодавця, де шукачі роботи можуть дізнатись детальну інформацію щодо можливого працевлаштування.

Підприємство потребує працівників робітничих спеціальностей - в’язальник схеми джгутів, кабелів та шнурів. Навчання буде здійснюватися безпосередньо на виробництві. Перші робітники будуть направлені на навчання до м. Івано-Франківськ на ДП «Карпати» на 2 місяці. Проїзд, проживання, навчання оплачуватиметься підприємством разом з виплатою заробітної плати.

Рівень заробітної плати залежатиме від кваліфікації та виробітку та стартуватиме від 5000 гривень.

Вимоги до кандидатів:

  • освіта не має значення, в т.ч. приймаються випускники шкіл;
  • досвід роботи не вимагається, але вітається;
  • добре розвинена моторика рук, обов'язкове розрізняння кольорів, уважність, дисциплінованість, відповідальність, чесність, старанність.

Для кандидатів з середньою або вищою технічною освітою, а також з досвідом роботи, можливі пропозиції за іншими наявними вакансіями.

Підприємство гарантує:

  • своєчасну оплату праці 2 рази на місяць;
  • офіційне працевлаштування, соціальний пакет;
  • навчання новим професіям на виробництві та можливість росту.

На сьогодні розглядаються претенденти, проживаючі в м. Вінниці та в радіусі 15 км від міста. У наступному році планується організувати безкоштовну доставку робітників автобусами до місця роботи з більшої відстані.



Переглядів: 8386
Поширень: 0