Головне управління ДФС у Вінницькій області  інформує про те, що протягом останнього часу на території Вінницької області поновилися факти шахрайських дій від імені керівників територіальних підрозділів Державної фіскальної служби у Вінницькій області.

А саме: невідомі особи телефонують суб’єктам підприємницької діяльності області та представляючись працівниками органу фіскальної служби області, в категоричній формі вимагають, щоб власник або керівник підприємства зателефонував начальнику податкової інспекції на телефонний номер мобільного зв’язку, який залишає зловмисник.

Зателефонувавши за вказаним номером, суб’єкт підприємницької діяльності дізнається про те, що його підприємство   нібито   потрапило   в   список   суб’єктів   господарювання, які найближчим  часом  будуть  перевірені. При  цьому, псевдо керівник фіскального органу повідомляє співрозмовнику, що за відповідну грошову «винагороду», яку необхідно перерахувати на картковий рахунок банківської установи, вказану перевірку проводити не будуть. Для перерахунку грошових коштів шахраї надають реквізити рахунку  банківської установи.

У разі встановлення подібних фактів, просимо суб’єктів господарювання негайно повідомляти про це до територіальних органів Головного управління Національної поліції України у  Вінницькій області та на телефон „довіри” управління внутрішньої безпеки ГУ ДФС у Вінницькій області  (0432) 66-02-05, для перевірки та вжиття необхідних заходів.



Переглядів: 2751
Поширень: 0