Працівники поліції затримали 24-річного раніше судимого чоловіка, який підозрюється у пограбуванні 35-річної жительки Вінницького району. Погрожуючи застосувати фізичну силу, нападник відібрав у потерпілої гроші.

23 липня до поліції за допомогою звернулась 35-річна місцева жителька. Жінка розповіла, що вранці за селом на неї напав невідомий та силою відібрав 120 доларів США, 20 Євро та 1000 гривень.

За словами т.в.о. начальника Вінницького відділення поліції Сергія Овчарука, встановити особу зловмисника поліцейським допоміг його детальний опис, наданий потерпілою.

На пошуки грабіжника залучили працівників групи швидкого реагування, оперативників та кінологів. На слід правопорушника вивели службові собаки. Зловмисника затримали через кілька годин у лісі неподалік Стрижавки. Підозрюваний -  житель Вінницького району, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини.

Неподалік Вінниці поліція, кінологи та службові собаки "прочісували" ліс, аби знайти грабіжника

На даний час зловмисник затриманий в процесуальному порядку за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України (грабіж). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі до 6 років.

Затриманого перевіряють на причетність до вчинення аналогічних злочинів на території області.



Переглядів: 5457
Поширень: 0