Одразу була створена оперативно – розшукова група, до складу якої увійшли співробітники райвідділу міліції, експерти-криміналісти та інспектори відділу ДАІ.

Правоохоронцями Немирова за декілька годин був розкритий розбійний напад на водія приватного таксі

За словами начальника ВДАІ м. Немирова, підполковника міліції Віталія Бевза, отримавши орієнтування на нападників його співробітники одразу розпочали пошук і на кордоні Немирівського та Іллінецького районів, біля села Жорнища він разом з інспектором ВДАІ Ігорем Лемпою знайшли у кюветі розшукуваний автомобіль. Щоправда без злочинців, які після дотичного зіткнення із деревом залишили машину і втекли. Сліди на снігу вказували, що вони попрямували до села Бандурівка, де їх і було затримано.

Як розповідає 23 – річний водій автомобіля «Део – Ланос» двоє пасажирів підсіли до нього у Вінниці біля санаторію ВПС, близько п’ятої години ранку і попросили відвезти їх до товариша, який проживає за Немировом. Пообіцяли за це 500 гривень, на які і спокусився молодий водій. Біля села Потоки Немирівського району пасажири сказали зупинитися і погрожуючи ножем намагалися вчинити фізичну розправу. Перелякавшись, водій встиг відкрити дверцята і втекти від них. Один з нападників деякий час його переслідував, але повернувся до автомобіля і машина рушила в напрямку Іллінецького району. Таксист пройшовши декілька кілометрів , добрався до найближчого населеного пункту, звідки додзвонився до міліції і повідомив про розбійний напад та заволодіння його автомобілем.

Затримані правоохоронцями двоє молодих людей виявилися братами, жителями смт. Турбів. Старший з них, у свої 27 років вже встиг побувати двічі « у місцях не стільки віддалених», молодшому ж усього 16 років. Ніде не навчається і не працює. Пояснює, що приїхав до брата у Вінницю, який винаймав там квартиру, усю ніч пиячили, а під ранок старший брат надумав провідати свого друга, який мешкає за Немировом. Те, що таке станеться не думав, хоча і підтверджує, що у брата не було тих 500 гривень, які він обіцяв таксисту.

Наразі, триває слідство, яке в усьому розбереться. Молодих людей затримано у Немирівському райвідділі, по даному факту порушено кримінальну справу за ознаками злочину передбаченого ст.. 289 ч. 3 КК України.

За повідомленням ДАІ Вінницької області


Переглядів: 4209
Поширень: 0