Міський голова Сергій Моргунов 1 вересня відвідав і школу №5, де навчаються найменші школярики – учні 1-4 класів. Перший дзвоник сьогодні пролунав тут для восьми 1-их класів. Усі першачки у День знань отримали подарункові набори від мерії з усім необхідним приладдям для навчання.

Загалом у цьому навчальному закладі, де вчаться діти лише початкових класів, здобуватиме освіту 928 учнів. Через рік після реорганізації і визначення цієї школи як початкової, кількість школярів у ній зросла майже на 90 учнів.

В новому навчальному році у школі №5 навчатиметься майже на дев’яносто учнів більше

Сергій Моргунов розповів дітям та батькам, що протягом літніх канікул для найменших учнів на території школи облаштували дитячий майданчик. Він допоможе малечі, яка нещодавно залишила дошкільні заклади, швидше адаптуватись до нових умов і шкільних правил.

В новому навчальному році у школі №5 навчатиметься майже на дев’яносто учнів більше

«Минулого року було дуже багато дискусій з приводу реорганізації 5-ї та 31-ї шкіл, в рамках якої ми взяли на себе ряд зобов’язань щодо покращення матеріально-технічної бази цих шкіл для того, щоб разом із умовами перебування дітей підвищилась і якість освіти в цих закладах. Ми поступово всі наші зобов’язання виконуємо. Наприклад, в цьому році крім тих ремонтів, які були зроблені всередині школи, маленький сюрприз - дитячий майданчик. Ще маємо закінчити ремонт даху, щоб в наступному році зробити вже повне утеплення школи», - сказав Сергій Моргунов.

В новому навчальному році у школі №5 навчатиметься майже на дев’яносто учнів більше

Протягом літа для 5-ї школи також придбали комп’ютери та мультимедійне обладнання, бойлери для підігріву води, провели капітальний ремонт підлоги в коридорах.

У 2016-му році також за кошти міського бюджету у закладі було зроблено капітальний ремонт санвузлів та проведено заміну усіх вікон на енергоефективні. Було придбано навчально-комп’ютерні комплекси із мультимедійним обладнанням, меблі для класних кімнат та актової зали, а також все необхідне сучасне обладнання для харчоблоку.​



Переглядів: 3226
Поширень: 0