Ярмарок вакансій та послуг служби зайнятості під відкритим небом- це вже добра традиція Вінницької обласної служби зайнятості. 9 вересня в рамках святкування Дня міста Вінниці відбувся захід під гаслом «Живи і працюй в Україні!».

«Наше завдання сприяти зайнятості населення. Ярмарок вакансій та послуг служби зайнятості спрямований на те, щоб роботу могли підібрати і ті, хто не зареєстрований в центрі зайнятості»,- зазначила директор обласного центру зайнятості Галина Скоковська.

Провідні підприємства, які брали участь у заході, а це ПАТ «Вінницький олійножировий комбінат», ТОВ «Барлінек Інвест», ПрАТ «Концерн Хлібпром», КП «Вінницька транспортна компанія», ДП «Електричні системи», ПАТ «Маяк», пропонували вінничанам більше як 50 вакансій із заробітною платою від 4 до 10 тисяч гривень.

Живи і працюй в Україні

Жваво проходило свято міста та активно працювали представники Вінницького обласного, Правобережного, Вінницького районних та Лівобережного міжрайонного центрів зайнятості. Окрім підбору роботи фахівці центрів зайнятості надавали консультації з профорієнтації, щодо правильного написання резюме, радили молоді як обрати професію. Працівники центрів зайнятості роздавали перехожим інформаційні матеріали про вільні вакансії, які сьогодні є в базі даних обласної служби зайнятості.

«Практика проведення подібних заходів показує, що навіть під час розважальних заходів, є люди, які шукають роботу та потребують допомоги у цьому. Люди до нас підходили, цікавились пропозиціями, дізнавались про послуги служби зайнятості. Тому доречною була інформаційна підтримки щодо того, з чого почати пошук роботи, які актуальні вакансії на сьогодні є у нашому регіоні, адже саме для цього працює служба зайнятості», - сказала Галина Скоковська.



Переглядів: 2877
Поширень: 0