Вночі 16 березня в селі Лука-Барська Барського району на Вінниччині зупинили фуру "Форд-Транзит". В кузові виявили 10 діжок по 200 літрів наповнених спиртом. Про це повідомляють у прес-центрі обласної Державтоінспекції.

Контрабанду транспортували без документів водій вантажівки та його пасажир - приватний підприємець. Обоє виявилися мешканцями міста Бар. В гаражі підприємця міліціонери знайшли ще вісім 200-літрових та дванадцять 30-літрових діжок зі спиртом.

"З\'ясували, що спирт перевозили із Деражнянського спиртосховища, що у Хмельницькій області. Його направляли до спиртового заводу в Барі. Той, що знайшли в гаражі, фасували для подальшого збуту. Автомобіль з вантажем затриманий на арештмайданчику міліції району. Розшукують осіб, які можуть бути причетні до злочину", - розповів Gazeta.ua Володимир Мотичко з Державтоінспекції Вінниччини..

Наступного ранку біля міста Немирів перепинили автомобіль "мазда-323". Водій, житель селища Стрижавка Вінницького району, намагався вивезти тринадцять 30-літрових каністр та 315 півлітрових пляшок з коньяком.

Проводиться слідство.


Переглядів: 2532
Поширень: 0