28 вересня близько півдня на вулиці Театральній невідомий чоловік, застосувавши силу, відібрав у жінки гаманець з грошима. Начальник Лівобережного відділення поліції Роман Андрущак, який в цей час проїжджав повз і став випадковим свідком злочину, наздогнав та затримав зловмисника.

За словами 37-річної потерпілої, вона йшла по вулиці з гаманцем у руках та розмовляла по телефону. В якусь мить жінка відчула сильний поштовх у спину, від якого в неї всі речі повипадали з рук. Поки вона нахилилась підняти телефон, невідомий чоловік схопив з землі її гаманець та кинувся тікати. Пограбована жінка почала кричати.

Керівник Лівобережного відділення поліції затримав чоловіка, який пограбував вінничанку

- Проїжджаючи машиною по вулиці Театральній, я почув крик жінки про допомогу та побачив чоловіка, який біг через дорогу з жіночим гаманцем у руках. Я одразу зрозумів у чому річ, зупинив машину та кинувся наздоганяти злодія. Тікаючи, він викинув гаманець, - розповідає Роман Андрущак. – Пробігши кількома вулицями, на якусь мить я тратив з поля зору втікача. Озирнувшись на вулиці, та оцінивши ситуацію, я зрозумів, що далеко він не міг втекти. Поруч був магазин. Увійшовши у приміщення торговельного закладу, я побачив там єдиного відвідувача – підозрюваного у злочині. Я його затримав та викликав слідчо-оперативну групу.

Керівник Лівобережного відділення поліції затримав чоловіка, який пограбував вінничанку

Затриманим виявився 36-річний раніше судимий житель м. Вінниці. У 2010 році він звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за наркозлочини.

Керівник Лівобережного відділення поліції затримав чоловіка, який пограбував вінничанку

Гаманець з грошима в сумі 1 920 гривень повернуто власниці.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 КК України (грабіж). Затриманий знаходиться в ізоляторі тимчасово тримання. Йому оголошено про підозру. Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк до 6 років.



Переглядів: 5217
Поширень: 0