У Вінниці завершується встановлення дитячих майданчиків у дворах багатоповерхівок по вул.Пирогова,148 та Пирогова,89,а. Вже встановлені ігрові елементи на мультикомплексі на перехресті вулиць Волошкова-Сергєєва-Ценського. Поруч завершується будівництво майданчика для ігрових видів спорту у рамках Бюджету громадських ініціатив. На розі першого провулку Київського та першого проїзду Київського облаштовують майданчик, де вінничани зможуть займатись спортом.

В місті щороку розширюєтеся мережа дитячих та спортивних майданчиків, де вінничани мають можливість зайнятись фізичною культурою а діти – погратись на майданчику. Для зручності жителів, їх встановлюють у різних куточках міста у дворах будинків, а також – на територіях шкіл.

Наразі завершується облаштування дитячого та спортивного майданчиків на перехресті вул. Волошкова-Сергєєва-Ценського. Він матиме елементи для людей з особливими потребами. На дитячому майданчику встановлено ігровий комплекс «Фрегат», який має вигляд корабля, карусель, гойдалку-балансир, гойдалку одинарну, дві подвійні та на пружині «Поні». Також тут є пісочниця для дітей з особливими потребами, інформаційний стенд з мовою жестів.

У Вінниці завершується спорудження п’яти дитячих та спортивних майданчиків у різних куточках міста

На тренажерному майданчику вінничани зможуть покращити свій фізичний стан, займаючись на елементах «Жим від грудей», «Верхня тяга», «Жим ногами горизонтальний», «Хос Райдер», «Повітряний ходок», маятник-твістер, тренажер м’язів черевного пресу. Також тут є тренажери для людей з особливими потребами – «Кермо», штанга вертикальна лайт. А на майданчику для стрітворкауту встановлено вуличну мульти-фітнес станцію, турнік подвійний металевий та бруси класичні. Дитячий та спортивний майданчики матимуть зовнішнє освітлення з світлодіодними енергозберігаючими лампами.

Поруч – на розі вул. Волошкова-Сергєєва-Ценського завершується будівництво спортивного майданчика для ігрових видів спорту, на якому має бути поліуретанове покриття. Цей об’єкт реалізовується у рамках Бюджету громадських ініціатив. На майданчику буде встановлене обладнання для гри в міні-футбол, баскетбол та волейбол.

Завершується облаштування двох дитячих майданчиків по вулиці Пирогова. У дворі будинку Пирогова,89,а встановлено ігровий комплекс «Башта», карусель велика, гойдалка-балансир, гойдалка одинарна, подвійна, на пружині «Курча», а також – інформаційний стенд з мовою жестів. Крім того, на цьому майданчику буде встановлено кілька тренажерів – маятник-твістер, повітряний ходок, орбітрек та тренажер м’язів черевного пресу. А на дитячому майданчику по Пирогова,148 встановлено ігровий комплекс «Башта», карусель велика, гойдалка-балансир, пісочниця з кришкою та інформаційний стенд з мовою жестів.

У Вінниці завершується спорудження п’яти дитячих та спортивних майданчиків у різних куточках міста

Також завершується облаштування дитячого та спортивного майданчика на вулиці Константиновича,27. Тут встановлено ігровий комплекс «Башта», карусель, гойдалка «Балансир» подвійна, а також – тренажери, в тому числі для людей з особливими потребами.

​Виконані підготовчі роботи з будівництва спортивного майданчика на розі 1-го провулку Київського – 1-го проїзду Київський. Тут планують встановити тренажери «Жм від грудей – верхня тяга», «Жим ногами горизонтальний», «Маятник-твістер», «Тренажер м’язів черевного пресу», «Повітряний ходок», «Орбітрек», «Гіперекстензія» а також – «Штанга вертикальна лайт» для людей з особливими потребами.



Переглядів: 4388
Поширень: 0