Протягом двох наступних тижнів планується очистити дороги, зелені зони, тротуари та інші місця благоустрою від сміття. Також розпочнеться ремонт тротуарів, проводитиметься підготовча робота до запуску фонтанів.

Починаючи із квітня, коли стабілізується тепла погода, у Вінниці розпочнеться поточний ремонт міських доріг. Капітальні роботи по відновленню асфальтного покриття магістралей обласного центру стартують із прийняттям міського бюджету. Упродовж травня-квітня планується й повністю впорядкувати територію міста: відремонтувати об\'єкти благоустрою, здійснити висадку квітів та зелених насаджень, очистити колодязі питної води та інші роботи. Також планується проведення суботників для того, аби облаштувати і прибрати територію, прилеглу до будинків, підприємств та організацій.

В останні роки після завершення зимового сезону на дорогах міста значно поменшало бруду. Це пов\'язане із тим, що автошляхи посипаються не сумішшю піску та солі (як це було раніше), а лише сіллю з антикорозійними добавками. Цьогоріч на ці цілі було направлено 3742 тонни солі та 840 тонн сумішей, які використовувались на схилах доріг та у приватному секторі. Взимку вулиці міста прибирало 5 організацій.

«За перші теплі дні працівники комунальних служб уже почистили від зайвого гілля дерева на деяких вулицях, - розповідає начальник управління комунального господарства та благоустрою міської ради Ігор Корольчук, - провели часткове очищення від сміття річок та струмків, що протікають територією міста, загальною площею 1100 м2, очистили від сміття і мулу мережу зливової каналізації міста: 254 решітки зливоприймальних колодязів, 28 оглядових колодязів та 120м2 водовідвідних лотків. Ця робота триватиме й далі».


Переглядів: 2345
Поширень: 0