Сьогодні, 20-го жовтня, близько 5-ї години ранку патрульним поліцейським повідомили, що на вулиці Хмельницьке шосе грубо порушує правила дорожнього руху автомобіль Renault Logan. Інспектори миттєво відреагували на виклик та одразу виявили автівку-порушника ПДР.

Її водій, помітивши патрульних, різко змінив напрямок руху і почав тікати від охоронців порядку. На вулиці Блока поліцейський патруль заблокував машину правопорушника, після чого водій вибіг з салону і почав тікати на своїх двох.

Керманич не вжив всіх необхідних заходів після зупинки транспортного засобу, його автомобіль здійснив самовільний хід, в результаті чого відбулось зіткнення зі службовим автомобілем поліцейських.

Нетверезий вінничанин за кермом авто намагався втекти від поліцї

Тікаючи, водій намагався сховатись біля Вінницької філармонії, однак інспектори його наздогнали та одягнули на нього кайданки.

Виявилось, що чоловік керував автомобілем в стані алкогольного сп’яніння, саме тому й намагався втекти від патрульних. За відмовою на водія склали адмінпротокол за ст. 130 КУпАП. За зіткнення зі службовим автомобілем чоловік також понесе відповідальність відповідно до ст. 124 КУпАП (вчинення ДТП).



Переглядів: 2467
Поширень: 0