21 жовтня, свою продукцію на сільськогосподарському ярмарку, який вже п’ятий тиждень поспіль проходить біля ТЦ «Plazza Park», представив кожен район Вінницької області.

Аби особисто переконатись у ціновій політиці та різноманітності сільськогосподарської продукції сьогодні осінній ярмарок відвідали перший заступник голови обласної державної Андрій Гижко, директор департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів облдержадміністрації Микола Ткачук, заступник директора – начальник управління торгівлі, послуг та розвитку споживчих ринків Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку ОДА Вєга Кулявець.

Що купували вінничани  на сільгоспярмарку

Що купували вінничани  на сільгоспярмарку

Обійшовши ярмарок і оглянувши асортимент товару Андрій Гижко зазначив: «Сьогодні відбувається передостанній осінній ярмарок, але кожного разу ми порівнюємо ціни на ярмарку з цінами у супермаркетах та у інших торгових точках міста. Ціна на овочі приблизно на 2 грн дешевша. Так само ціна на цукор нового урожаю складає 12 грн 50 коп – 13 грн, коли у минулому році у цю пору його ціна складала 16 грн. Асортимент товару досить багатий. Продається і риба, і м’ясо, і птиця, і сало, але головний товар на осінніх ярмарках – це овочі. Адже основна мета - створити доступні умови, аби люди могли заготовити овочі на зиму за помірними цінами. Саме тому, аби сільгоспвиробники продавали за мінімальними ринковими цінами свій товар, то для них участь у осінніх сільськогосподарських ярмарках - безкоштовна. І це є принципова позиція обласної влади».

Що купували вінничани  на сільгоспярмарку

Що купували вінничани  на сільгоспярмарку

Слід відмітити, що цієї суботи на ярмарку представили свою продукцію усі 27 районів області та місто Вінниця. Загалом приїхало 226 машин з товаром на загальну суму понад 4 млн грн.

Що купували вінничани  на сільгоспярмарку

Що купували вінничани  на сільгоспярмарку

Свою продукцію представили підприємства переробної промисловості з виробництва м’ясних та консервних виробів, м’яса курей, яєць, олії, молокопродуктів, хлібобулочних, кондитерських, макаронних виробів, борошна, круп, плодоовочевих консервів, а також торговельні підприємства споживчої кооперації і сільськогосподарських товаровиробників м’яса, риби, фруктів, овочів, меду та інших продовольчих товарів.



Переглядів: 3476
Поширень: 0