У Вінниці на вулиці Немирівське шосе під колеса автомобіля «Деу Нексія» потрапив 15-річний пішохід. Водій замість того, щоб викликати швидку потерпілому, з місця пригоди втік. Хлопець з тілесними ушкодженнями доставлений до лікарні.

Дорожньо-транспортна пригода сталась 25 жовтня близько 17.00 години.

Попередньо встановлено, що, рухаючись вулицею Немирівське шосе, водій автомобіля «Деу Нексія» допустив наїзд на 15-річного вінничанина, який перетинав дорогу у невстановленому місці. Внаслідок наїзду автомобіля пішохода з тілесними ушкодженнями госпіталізували до травматологічного відділення лікарні.

На Немирівському шосе водій "Daewoo " збив підлітка та поїхав далі, бо "не бачив" пішохода

Завдяки свідкам аварії, які детального описали номерні знаки автівки, поліцейські встановили автомобіль та його власника. Ним виявився 56-річний житель села Вінницькі Хутори, який виправдовувався, що не бачив пішохода на проїжджій частині та не зрозумів, що його автівка його збила.

Поліція з’ясовує усі обставини дорожньо-транспортної пригоди, призначено ряд експертиз. Автомобіль поміщено на арешт майданчик.

На Немирівському шосе водій "Daewoo " збив підлітка та поїхав далі, бо "не бачив" пішохода

За фактом дорожньо-транспортної пригоди відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобами.) За таке правопорушення чоловіку загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами та такий самий строк.



Переглядів: 2469
Поширень: 0