Переможці будуть визначатись серед житлово-експлуатаційних організацій, підприємств усіх форм власності та об\'єднань співвласників багатоповерхових будинків (ОСББ).

Міський конкурс «Житловий комплекс зразкового утримання - 2010» триватиме до 10 вересня поточного року. Цього разу дещо змінені номінації. Для того, аби усі були в рівних умовах, було вирішено замість номінації «Будинок зразкового утримання» ввести дві інші: «Будинок зразкового утримання, забудови від 1986 року» та «Будинок зразкового утримання, забудови до 1985 року». Ще дві залишились незмінними - «Під\'їзд зразкового утримання» та «Найкраща прибудинкова територія».

Реєстрація учасників конкурсу проходить шляхом подання заявки до управління житлового господарства (вул. Соборна, 59, 5-й поверх, каб. 504, тел. 59-52-19). Окрім цього потрібно надати довідкові матеріали: вказати назву номінації, на яку подається заявка; адресу будинку та рік прийняття його в експлуатацію; кількість житлових та нежитлових приміщень; персоніфіковану інформацію заявника із зазначенням контактних даних; мінімум - 10 фотокарток. Матеріали прийматимуться з 1 травня по 15 серпня 2010 року.

У цьому році значно зросли і розміри грошових винагород, які пропонуються переможця та призерам. Переможці у номінації «Будинок зразкового утримання, забудови від 1986 року» отримають за І місце - 10 тис. грн., за ІІ місце - 7 тис. грн., за ІІІ місце - 4 тис. грн. Такі ж грошові винагороди встановлені і за призові місця у номінації «Будинок зразкового утримання, забудови до 1985 року». Для тих, хто переможе у номінації «Під\'їзд зразкового утримання», передбачено 6 тис. грн. за перше місце, 4 тис. грн. - за друге і 2 тис. грн. за третє місце. Такі ж розміри винагород пропонуються і переможцям у номінації «Найкраща прибудинкова територія».

Переможці конкурсу будуть визначатись конкурсною комісією в період з 5 по 10 вересня 2010 року. Результати конкурсу будуть оголошені в засобах масової інформації.


Переглядів: 2335
Поширень: 0