Працівники ювенальної превенції Лівобережного відділення поліції розшукали 16-річного вінничанина, який 8 листопада не повернувся додому з училища. Як з’ясувалося, хлопець зустрів товариша та пішов до нього у гості. Повертатися додому пізно він не захотів і залишився у друга ночувати. Попередити маму про це хлопець не зміг, оскільки у нього розрядився телефон.

Сьогодні близько четвертої години ранку до поліції звернулась вінничанка з заявою про зникнення сина. Жінка розповіла, що її син, який навчається у одному з вінницьких училищ, після уроків не повернувся додому, і його телефон вимкнений.

Опитавши товаришів та одногрупників зниклого, поліцейські дізнались, що хлопця востаннє бачили у Тяжилівському мікрорайоні міста у компанії товариша. Поліцейські з фотографією підлітка почали обходити магазини, кафе та інші громадські місця у вказаному районі. Касир одного з магазинів упізнав хлопця та назвав адресу та ім’я товариша, з яким він вчора був. За вказаною адресою підліток був знайдений.

Хлопець пояснив, що засидівся допізна у товариша та, щоб не йти вночі додому, вирішив у нього ночувати. Матері він про це він не зміг повідомити, оскільки у нього розрядився мобільний телефон.

За словами т.в.о. начальника відділу ювенальної превенції Людмили Кузнєцової, за вісім днів поточного місяця працівники поліції розшукали 11 неповнолітніх мешканців області та обласного центру, які за різних причин залишили свої домівки. Ще одну дитину, яку шукала столична поліція, працівники превенції Вінниччини знайшли у Козятині.

Працівники ювенальної превенції обласної поліції радять батькам відповідальніше ставитись до виховання своїх дітей, цікавитися їхніми друзями та дозвіллям. Якщо є підозри, що дитина зникла, не треба чекати - одразу звертайтеся у поліцію. Це дасть змогу запобігти вашій дитині стати жертвою правопорушень.



Переглядів: 2231
Поширень: 0