В рамках заходів «Перевізник-зима» працівники патрульної поліції Вінниці спільно з працівниками Укртрансбезпеки здійснюють перевірку транспортних засобів, що перевозять пасажирів, на предмет наявності дозвільних документів та своєчасного проходження техогляду, а також слідкують за дотриманням водіями автобусів правил дорожнього руху.

Так, сьогодні, 23-го листопада, працівники відділу безпеки дорожнього руху зупинили автобус "ЕОS 180 Z" сполученням Дніпро – Щецин (Польща), який мав технічні несправності – на передній вісі автобуса були встановлені шини з різним малюнком протектора, а також з різними моделями та марками.

У Вінниці поліцейські зупинили автобуса, який віз пасажирів до Польщі, водій виявився "під кайфом"

При складанні матеріалів на 38-річного водія за ч. 2 ст. 121 адмінкодексу працівники патрульної поліції помітили в нього ознаки наркотичного сп’яніння. Чоловіка доставили до лікарні для проходження медичного огляду. Наркотест виявив в організмі керманича канабіс.

На водія поліцейські склали ще й протокол за керування автобусом у стані сп’яніння (ст. 130 КУпАП). За кермо автобуса сів тверезий водій.



Переглядів: 2895
Поширень: 0