5 грудня поліція розшукала 16-річну дівчину, яка через конфлікт з мамою, вирішила не відповідати на її дзвінки. Працівник сектору ювенальної превенції Хмільницького відділення поліції через соціальні мережі вийшов на зв'язок з дівчиною та переконав її прийти до нього на роботу.

4 грудня до працівників томашпільської поліції за допомогою звернулась 49-річна жителька району. Жінка втратила зв'язок зі своєю 16-річною донькою, яка навчається на 1-му курсі вінницького професійно-технічного училища.

За словами керівника відділу ювенальної превенції управління превентивної діяльності ГУНП Людмили Кузнєцової, відразу після отримання повідомлення про зникнення неповнолітньої весь особовий склад поліції розпочав пошуки дитини.

До пошуків дівчини також долучились працівники Лівобережного відділення поліції, оскільки навчальний заклад, в якому вона навчається, розташований на території їх обслуговування.

Вінницькі поліцейські з початку року повернули додому більше 160 неповнолітніх втікачів

При спілкуванні з подругами зниклої поліцейські встановили, що вона планувала на вихідні відвідати родичку в Хмільнику. Навчальний заклад дівчина також не відвідувала.

Не знайшовши дівчину у рідних, поліцейський зв’язався з нею через соцмережі та розпочав з нею листування. Поспілкувавшись з розшукуваною, йому вдалось переконати її приїхати до нього на роботу. Наступного дня вона дотрималась свого слова, та приїхала у Хмільник з Вінниці, де переховувалась від матері в одному з готелів міста.

Правоохоронці провели з дівчиною профілактичну бесіду про наслідки такої поведінки, застерегли про недопущення подібних дій у майбутньому та передали матері.

Загалом з початку року працівники ювенальної превенції поліції Вінниччини з початку року повернули додому понад 160 неповнолітніх



Переглядів: 1945
Поширень: 0