Працівники карного розшуку затримали вінничанина, який у тролейбусі викрав гаманець у пенсіонерки. Затриманий 6 днів тому, звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за вчинення аналогічних злочинів.

6 грудня працівники карного розшуку Головного управління Нацполіції Вінниччини затримали 36-річного вінничанина, який під час проїзду у тролейбусі №5 сполученням Залізничний вокзал – Вишенька обікрав пенсіонерку. Зловмисник у неуважної потерпілої витягнув з сумки гаманець. Це не залишилось непоміченим поліцейськими, які їхали у тролейбусі. Зловмисника вони затримали на місці вчинення правопорушення.

Затриманим виявився 36-річний житель м. Вінниці. Чоловік має судимість за вчинення аналогічних злочинів, але на шлях виправлення не став. Шість днів тому він достроково звільнився з місць позбавлення волі.

Правопорушник затриманий у процесуальному порядку за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст. 185 КК України (крадіжка). За таке правопорушення передбачено покарання до п’яти років позбавлення волі. Наразі вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

Як ми повідомляли раніше, у Вінниці поліцейські "на гарячому" затримали злодія, який обікрав в тролейбусі двох жінок

Шановні громадяни! Аби не стати жертвою кишенькових злодіїв, слідкуйте за своїми гаманцями, носіть їх у внутрішніх кишенях і постійно будьте пильними як у транспорті, так і на зупинках.



Переглядів: 1741
Поширень: 0