У Вінниці з 15 грудня працюють ялинкові базари, де вінничани можуть придбати новорічне дерево та святкову атрибутику. Проте трапляються випадки, коли ці дерева продають нелегально, зрубавши їх незаконно. Для перевірки легальності продажу ялинко працівники Муніципальної поліції проводять перевірки по місту.

«Сьогодні у Вінниці розпочались рейди по недопущенню нелегального продажу ялинок, щоб убезпечити ліси від незаконної вирубки. Наразі вже склали 11 протоколів. На порушників очікує штраф у розмірі 1700 гривень», – каже заступник начальника КП «Муніципальна поліція» Віталій Чигур.

Нагадаємо, що у цьому році вінничани можуть придбати ялинки та прикраси до них по вулиці Київській біля зупинки тролейбуса «Водоканал». По цій же вулиці новорічну красуню можна буде придбати біля зупинки тролейбуса «вул. Грибоєдова». Також – по вулиці Ватутіна, біля будинку №35 та по провулку О. Антонова, біля будинку № 54. Продаватимуться ялинки й на площі перед ринками «Урожай», «Центральний» та на ринку «Муніципальний». А також – по вулиці Келецька біля ТЦ «Вишенька».

Реалізовуватимуть ялинки та новорічні атрибути будуть й на розі вулиці Келецька - проспект Космонавтів біля будинку №36. Також лісові красуні можна придбати і на площі Привокзальна, 1 (територія перед ринком «Привокзальний-2»).



Переглядів: 2184
Поширень: 0