Напередодні Новорічних свят працівники міського та обласного підрозділів ювенальної превенції Нацполіції Вінницької області спільно з учасниками Громадського представництва Уповноважених з прав дітей м. Вінниці та працівниками Вінницького міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді провели спільний рейд з метою перевірки дотримання заборони продажу алкоголю та цигарок неповнолітнім.

Перевірялись торгівельні заклади, розташовані в місцях відпочинку молоді під час святкування новорічних свят в центральній частині міста Вінниці.

В трьох із одинадцяти торгівельних точках неповнолітнім продали алкоголь

Було перевірено одинадцять торгівельних точок, у трьох з них зафіксували продаж неповнолітнім алкогольних напоїв, а саме, глінтвейну.

В трьох із одинадцяти торгівельних точках неповнолітнім продали алкоголь

З огляду на те, що рейд ніс профілактичний характер, правопорушників лише попередили про адміністративну відповідальність за такі дії, передбачену ч.2 ст.156 КУпАП. Інформація щодо власників вказаних закладів направлена до Департаменту адміністративних послуг Вінницької міської ради для вжиття заходів в межах компетенції.



Переглядів: 1935
Поширень: 0