Працівники Лівобережного відділення поліції затримали 31-річного зловмисника, який обґрунтовано підозрюється у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень 19-річному вінничанину. В ході суперечки, яка виникла між чоловіками, незнайомець наніс удар ножем хлопцеві у живіт.

Як розповів керівник Лівобережного відділення поліції Роман Андрущак, 1 січня близько 02.00 години до поліції надійшло повідомлення про те, що до лікарні з проникаючим ножовим пораненням госпіталізований 19-річний вінничанин.

Слідчо-оперативна група з’ясувала, що тілесні ушкодження потерпілий отримав по вулиці Маяковського від невідомого громадянина. Потерпілий, перебуваючи біля кіоску швидкого харчування, зробив зауваження незнайомцю, який знаходився на підпитку. На зауваження він відреагував неадекватно та почав розмахувати ножем. Між чоловіками виникла бійка, в ході якої потерпілий отримав поранення у живіт.

Завдяки детальному опису свідків, правоохоронці встановили та затримали зловмисника. Ним виявився 31-річний місцевий житель, який раніше в поле зору до правоохоронців не потрапляв.

Правопорушник затриманий в процесуальному порядку за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років.

Вирішується питання про оголошення затриманому про підозру та обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді арешту.



Переглядів: 2289
Поширень: 0