За перші дні нового року працівники відділу оперативного контролю Муніципальної поліції, які цілодобово слідкують за містом через камери відеоспостереження, зафіксували більше 20 порушень, які були скоєні в перші дні нового року, та скерували на місце правопорушення патрульну поліцію. В результаті затримано хулігана, який розбив одну з фігур фотозони «Бітлз», підлітків, які обікрали ярмаркові будиночки та хлопців, які катались по тротуарах на квадроциклі.

Загалом з моменту роботи Центру його працівниками зафіксовано 846 правопорушень.

Ситуаційний центр міської ради, в якому працівники Муніципальної поліції слідкують за містом через камери відеоспостереження, наразі функціонує в тестовому режимі і знаходиться по сусідству з відділом «Цілодобова варта».

«З початку цього року ми зафіксували вже більше 20 правопорушень. Наприклад, в темну пору доби, молоді люди пограбували кілька ярмаркових будиночків на Європейській площі. Ще один випадок – юнаки на підпитку катались по тротуарах міста на квадроциклі», – розповів начальник Ситуаційного центру ВМР Олег Старжинський.

Також він повідомив, що 2 грудня на площі Василя Стуса хлопчик (на вигляд 7-8 років) побив ліхтарі. Відповідатиме за це правопорушення його мама. На неї вже складено адмінпротокол.

А на площі Ліверпуль п’яний чоловік пошкодив елемент фотозони «Бітлз». Він бив з такою силою, що поломив собі ногу. Йому викликали швидку, а представники поліції оформили адміністративне правопорушення.

Нагадаємо, що з допомогою камер відеоспостереження вночі 15 грудня вже вдруге вдалось піймати хуліганів, які трощили ліхтарі в центрі міста. Наразі вони вже відшкодували завдані збитки.



Переглядів: 4475
Поширень: 0