Оперативними співробітниками Управління протидії наркозлочинності Головного управління Національної поліції у Вінницькій області за процесуального керівництва Вінницької місцевої прокуратури задокументовано черговий факт виготовлення ймовірно психотропних речовин та зберігання особливо небезпечних наркотичних засобів вінничанином, який і раніше здійснював аналогічні дії. "Спритний ділок", з метою приховання своєї незаконної злочинної діяльності, обрав територію Вінницького району.

Відомості за вказаним фактом внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою правовою кваліфікацією ст. 307 КК України – незаконне виготовлення та зберігання психотропних речовин з метою збуту. Санкція статті передбачає покарання до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

У Вінницькому районі затримали чоловіка, який влаштував нарколабораторію

На даний час слідчі дії тривають. Встановлюється причетність інших осіб до вчинення злочину. Вилучені правоохоронцями речовини та обладнання для їх виготовлення направлені для проведення експертиз. Після встановлення всіх обставин правопорушення, особи можуть отримати додаткову кваліфікацію, а як наслідок і більш суворе покарання.



Переглядів: 1904
Поширень: 0