3 січня в Вінниці в дворі багатоповерхівок на вулиці Стельмаха з множинними ножовими пораненнями грудної клітини, черева та шиї був виявлений мертвим 38-річний вінничанин. Протягом години чоловік, причетний до вбивства був затриманий. Виявилось, що причиною трагедії став конфлікт через жінку.

Як розповів керівник поліції Вінниччини Юрій Педос, близько 6.30 до поліції надійшло повідомлення, що біля багатоповерхівки на вулиці Стельмаха з ознаками насильницької смерті виявлений мертвим невідомий чоловік. На місце події виїхали слідчо-оперативна група, криміналісти та кінологи. Службовий пес привів оперативників до під’їзду, де проживає підозрюваний. За годину він був затриманий та доставлений у відділ поліції. Затриманим виявися 40-річний місцевий житель. Він зізнався, що вбив чоловіка через ревнощі до дружини.

Вбив через ревнощі -  поліцейські знайшли чоловіка, причетного до вбивства вінничанина

За словами затриманого, вночі, повернувшись додому з роботи, він застав жінку в компанії двох чоловіків. Вони розпивали спиртні напої. Під час спілкування з’ясувалося, що через одного з цих чоловіків жінка вирішила піти з сім’ї. З’ясовувати стосунки чоловік та новий обранець його дружини вийшли у двір. Відійшовши кілька метрів від під’їзду, чоловік наніс кілька проникаючих ножових поранень своєму супернику. Повернувшись додому, він сказав дружині та товаришу загиблого, що той пішов додому.

Вбив через ревнощі -  поліцейські знайшли чоловіка, причетного до вбивства вінничанина

Затриманому оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). За вчинення такого злочину чоловіку загрожує до 15 років позбавлення волі. Наразі вирішується питання про його арешт.



Переглядів: 2537
Поширень: 0