Під час церковних богослужінь поліцейські забезпечуватимуть публічну безпеку та правопорядок поблизу 747 храмів у 631 населенному пункті області. Про це повідомили в управлінні превентивної діяльності Нацполіції Вінницької області.

Як розповів заступник начальника управління превентивної діяльності поліції Вінниччини Руслан Петрунько, поліція готова до забезпечення правопорядку на території Вінницької області під час Різдвяних свят. Участь у заходах візьмуть близько 100 тисяч жителів області.

Майже 800 правоохоронців слідкуватимуть за порядком на Вінниччині під час Різдвяних свят

Богослужіння заплановані у 631 населенному пункті області у понад 740 храмах. Всі культові споруди будуть обстежені вибухотехніками та взяті під охорону.

Для безпеки учасників святкування поліція залучила майже 800 правоохоронців, більше 400 членів громадських формувань. Разом з поліцейськими нестимуть службу військовослужбовці Національної гвардії України.

В обласному главку поліції працює ситуаційний відділ для моніторингу та забезпечення оперативного реагування поліції на зміни в криміногенній обстановці в області.



Переглядів: 2305
Поширень: 0