Головне управління ДФС у Вінницькій області неодноразово попереджало мешканців краю про різноманітні афери. Проте зловмисники кожного разу вдаються до певних «ноу-хау».

Вже відомо, що телефонують, використовуючи номери телефонів 095-047-93-61 та 050-834-56-84. Проте номери телефонів аферисти можуть змінювати. Поряд зі зверненням керівника ГУ ДФС у Вінницькій області до Нацполіції, Руслан Осмоловський застерігає всіх від вчинення протиправних дій. Адже фіскальна служба неодноразово демонструвала відкритість та прозорість при виконанні покладених на неї державою повноважень.

Тож абсолютно всі рівні перед законом. Варто пам‘ятати, що законодавством визначено  процедуру оскарження рішень контролюючого органу.  Якщо ж платник має запитання, то може все з‘ясувати, звернувшись до Центрів обслуговування платників або ж записавшись на особистий прийом до Руслана Васильовича (графік розміщено на суб-сайті ГУ ДФС у Вінницькій області).  Тож будьте пильними. А отримавши пропозицію вирішити якісь питання за винагороду,  телефонуйте 0-800-501-007 або ж 102.



Переглядів: 2304
Поширень: 0