29 грудня минулого року на Хмельницькому шосе трапилась дорожньо-транспортна пригода: автомобіль Audi A4 на іноземній реєстрації зіткнувся з автомобілем Fiat Scudo, після чого зник з місця пригоди. Свідки події запам’ятали фрагмент номерного знаку та передали інформацію працівникам патрульної поліції.

Після ряду вжитих розшукових заходів 9 січня поточного року інспектори повністю встановили номерний знак автівки-втікача та знайшли чоловіка, який перебував за кермом у момент вчинення ДТП.

Правопорушник намагався уникнути відповідальності, переховуючись від поліцейських. Він навіть встиг продати свій автомобіль. Однак працівникам відділу розшуку та опрацювання матеріалів ДТП вдалось встановити всі обставини цієї справи.

Аби уникнути відповідальності, вінничанин втік з місця ДТП та навіть встиг продати свою автівку

На чоловіка склали адмінматеріали за вчинення ДТП (ст.124) та за те, що він залишив місце дорожньо-транспортної пригоди (ст. 122-4).

В день складення адмінматеріалів вінницькі патрульні поліцейські за порушення правил дорожнього руху зупинили чоловіка на вулиці Ботанічній. Виявилось, що він перебував за кермом під дією наркотичних речовин. В медичному закладі в його організмі виявили канабіс та амфетамін. Тому чоловік отримав протокол ще й за ст. 130 КУпАП (керування транспортним засобом у стані сп’яніння).



Переглядів: 2305
Поширень: 0