Торік КП «Вінницяміськтеплоенерго» вперше здійснило промивку мереж теплопостачання, які знаходиться у житлових будинках. Працівники підприємства власними силами виконали ці роботи. Такі заходи сприяли очищенню мереж від бруду, а в оселях вінничан, де проводилось промивання труб, у холодну пору року стало тепліше. При цьому скоротились затрати підприємства на виробництво і транспортування тепла.

Влітку поточного року ці роботи будуть здійснені вдруге, але залучатись для промивки систем теплопостачання будуть вже спеціалізовані організації. Протягом тижня теплопстачальники мають окреслити необхідні об\'єми робіт та визначитись із підприємствами, які професійно виконають поставлене завдання.

До минулого року такі роботи у Вінниці не проводились взагалі. Тому на сьогоднішній день багато внутрішньобудинкових мереж потребують здійснення ретельного промивання.

Окрім цього перший заступник міського голови Іван Михайлюк поставив завдання перед теплопостачальниками докорінно вивчити усі випадки, коли у деяких квартирах із певних причин не було достатньо тепло, та визначити шляхи подолання недопрацювань. «У міжопалювальний період потрібно ліквідувати усі проблеми, аби наступної зими скарг від мешканців на теплопостачання не було», - каже Іван Михайлюк.


Переглядів: 2980
Поширень: 0