Вінниця з року в рік розвивається в сфері туризму. Кількість туристів, які відвідують обласний центр зростає. Тому в центрі «Vin Smart», що за адресою Соборна, 91 розпочато курси вивчення англійської мови для представників готельно-ресторанного бізнесу. Заняття відбуватимуться близько трьох місяців та є безкоштовними.

Завдяки таким курсам працівникам даних сфер буде легше налагоджувати контакт з іноземними гостями та зробити спілкування доступнішим. На заняттях працівники туристичної сфери поетапно знайомляться з лексикою, яка пов’язана з темою готелів та ресторанів. Викладач пояснює, як правильно розпочати розмову та зрозуміти гостя.

«Вінниця є гостинною та цікавою для туристів, тому важливо започатковувати активну роботу по сприянню вивчення іноземних мов. Ми практикуємо та розігруємо справжні життєві ситуації, які можуть статися в реальному житті», - розповідає викладач Катерина Семенюк.

Організатори: відділу справах молоді та туризму ВМР, КЗ Центр підліткових клубів за місцем проживання «Vin Smart». Телефон для довідок: 50 – 82 – 13.



Переглядів: 3749
Поширень: 0