15 січня на території області закінчилась профілактична операцію «Розшук», під час якої поліцією встановлено місцеперебування 60 осіб, які переховувались від слідства та суду.

Як розповів начальник управління карного розшуку ГУНП у Вінницькій області Андрій Дамзін, з 15 грудня по 15 січня на території Вінницької області та обласного центру проводилися профілактичні заходи під умовною назвою «Розшук». За цей період поліція розшукала 60 зловмисників, серед яких 4 особи, підозрювані у вчиненні тяжких злочинів, зокрема вбивств, розбійних нападів та пограбувань. Решта розшуканих – підозрювані у вчиненні майнових, службових злочинів, наркозлочинів, незаконного поводження зі зброєю, хуліганств. Розшукали двох праворушників за несплату аліментів.

Під час профілактичних заходів вінницька поліція встановила місце перебування 9 зловмисників, яких шукали колеги з інших областей. Крім того, оперативники спільно з прикордонниками під час перетину кордону затримали громадянина Молдови. Його розшукувала румунська поліція за підозрою у контрабанді.

Протягом місяця розшукано 27 людей, які рахувалися безвісти зниклими, 4 державних боржники, що переховувалися від органів державної виконавчої служби, та 7 осіб, засуджених до покарання, не пов’язаного з позбавленням волі.



Переглядів: 1663
Поширень: 0