21 січня в місті Вінниці на вулиці Ватутіна з ознаками насильницької смерті був виявлений невідомий чоловік. Протягом декількох годин оперативники та слідчі обласного главку поліції разом з колегами з Лівобережного відділення поліції встановили особу потерпілого та затримали підозрюваного у його вбивстві. 62-річний правопорушник затриманий у процесуальному порядку.

Тіло чоловіка було виявлено близько 8 години ранку на вулиці Ватутіна.

За словами заступника начальника Головного управління Нацполіції у Вінницькій області Олександра Цимбалюка, після проведення розтину стало зрозуміло, що смерть чоловіка настала внаслідок численних переломів та забоїв, які були несумісні з життям. Паралельно з проведенням всіх необхідних слідчих дій, поліцейські працювали над встановленням особи загиблого. Згодом з’ясувалось, що потерпілий – 53-річний вінничанин. Поліцейські погодинно відпрацювали місця перебування чоловіка протягом останніх декількох днів. З’ясувалось, що потерпілого бачили разом із 62-річним знайомими, з яким вони зловживали спиртним.

На вулиці Ватутіна поліцейські знаяшли тіло вбитого чоловіка

Оглянувши будинок підозрюваного, який знаходиться за 50 метрів від місця, де було виявили тіло потерпілого, працівники поліції виявили сліди крові. Щоб приховати сліди вчиненого злочину, зловмисник прибрав у будинку, а тіло знайомого виніс на вулицю.

На вулиці Ватутіна поліцейські знаяшли тіло вбитого чоловіка

Зібрані слідчими докази змусили чоловіка зізнатись у вчиненому злочині.

З його слів, під час застілля між ними виникла суперечка, яка згодом переросла у бійку. Усвідомивши, що товариш не подає ознак життя, він виніс його тіло у хащі неподалік будинку.

На вулиці Ватутіна поліцейські знаяшли тіло вбитого чоловіка

Слідчим управлінням поліції відкрито провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). За вчинення такого злочину чоловіку загрожує до 15 років позбавлення волі. Наразі вирішується питання про його арешт.



Переглядів: 2656
Поширень: 0